Wie zijn we

A&P Team is gespecialiseerd in de commerciële coördinatie en verkoop van nieuwbouwprojecten over gans België gaande van appartementen en huizen tot handelspanden. Een professionele focus op elk project staat daarbij centraal: vanuit haar functie als commercieel adviseur en begeleider volgt A&P Team elk nieuwbouwproject van A tot Z op.

Als rechterhand van de promotor staat A&P Team in voor een doelgerichte marktstudie, correcte positionering en professionele commercialisatie van elk project. Met hun ruime marketing- en verkoopservaring toveren Anja Goossens en Pascal Vandercammen samen met hun medewerkers elk bouwproject om tot een commercieel en aantrekkelijk verkoopsproduct.

Ook tijdens en na verkoop behoudt A&P Team de functie van verkoopscoördinator over elk project. Als aanspreekpunt van zowel makelaars als (potentiële)kopers zorgt A& Team ervoor dat elk aspect van het proces vlekkeloos verloopt.

Op die manier ontlast A&P Team de promotor van een reeks energie-opslorpende taken binnen het commercialisatieproces. Het resultaat... Optimale verkoopsresultaten én meer tijd voor de promotor om zich te focussen op de essentie van z’n job: ontwikkelen!