Wij begeleiden elk nieuwbouwproject
van start tot finish

Grafiek Werkwijze A&P

Marktstudie en positionering

Aan de hand van een grondige demografische analyse en een gedetailleerde screening van het concurrentiële aanbod op de markt, worden belangrijke aspecten als haalbare verkoopprijzen per m² en in absolute waarde, aan te bieden oppervlaktes, verdeling van het aantal slaapkamers, … op punt gezet. Zij fungeren als basis voor de opmaak van een sterk bouwplan dat optimale rendabiliteit garandeert.

Ook tijdens de verdere uitvoering van de plannen blijft A&P Team het project van dichtbij opvolgen. Met z’n input vanuit commercieel perspectief staat het bedrijf promotor, architect en projectmanager steeds bij tijdens de ontwikkeling van het project.

Commercialisatie project

Als ervaren marketingspecialist gaat A&P Team vervolgens over tot het uitwerken van een commerciële strategie en van een optimale marketingbenadering. Concreet houdt dit in:

  • bepaling van de naam van het project
  • begeleiding in het opstellen van het lastenboek in de taal van de (kandidaat)-koper
  • ontwikkeling van de website en van het ondersteunend materiaal (3D visuals, verkoopsbrochures, …)
  • uitwerking van de publiciteitscampagne

Een belangrijk aspect in de commercialisatie door A&P Team is dat de focus steeds op het project zelf ligt en niet op een ganse verkoopsportefeuille. Er wordt telkens een nieuwe marketingcampagne uitgewerkt op maat van het betreffende project.

Verkoop

A&P Team staat in voor de coördinatie van het volledige verkoopprocédé. Het bedrijf rekruteert makelaars, begeleidt kopers, onderhoud contacten met de notaris voor administratieve afhandeling,... Kortom: A&P fungeert als spreekbuis van de promotor naar makelaars, (potentiële) kopers en projectuitvoerders toe. Iedereen heeft één aanspreekpunt: A&P Team. Een eenvoudige, maar unieke manier van werken waar iedereen zich goed bij voelt. Mede dankzij de vertrouwensband die zo opgebouwd wordt, kan zo steeds zeer kort op de bal gespeeld worden.

Dienst na verkoop

Ook na verkoop blijft A&P Team het centrale, commerciële aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Het bedrijf kan – indien gewenst - instaan voor een verdere opvolging naar keuze van afwerking en materialen (in samenspraak met de koper), coördinatie naar het uitvoeringsteam toe, begeleiding bij oplevering, …

Deze extra service van A&P Team draagt opnieuw bij tot een optimale klantentevredenheid en is dus alweer in het voordeel van de promotor.